ЗАТВОРЕТЕ

/

Условия за предоставяне на услуги

POGOJI ZA OPRAVLJANJE STORITEV

PREGLED

To spletno mesto upravlja shgthhfl.com. Izrazi "mi", "nas" in "naš", uporabljeni na tem spletnem mestu, se nanašajo na spletno mesto shgthhfl.com, ki to spletno mesto, vključno z vsemi informacijami, orodji in storitvami, ki so na voljo na tem spletnem mestu, ponuja vam, uporabniku, pod pogojem, da sprejmete vse tukaj navedene pogoje, pravila in obvestila.

Z obiskom našega spletnega mesta in/ali nakupom pri nas sodelujete v naši "storitvi" in se strinjate z naslednjimi pogoji ("pogoji storitve", "pogoji"), vključno z vsemi dodatnimi pogoji, določili in pravilniki, ki so navedeni v tem dokumentu in/ali so na voljo prek hiperpovezave. Ti pogoji storitve veljajo za vse uporabnike spletnega mesta, med drugim za uporabnike, ki so brskalniki, prodajalci, stranke, trgovci in/ali ustvarjalci vsebin.

Pred dostopom do našega spletnega mesta ali njegovo uporabo skrbno preberite te Pogoje uporabe storitev. Z dostopom do katerega koli dela spletnega mesta ali njegovo uporabo se strinjate s temi pogoji uporabe. Če se ne strinjate z vsemi pogoji te pogodbe, ne smete dostopati do spletnega mesta ali uporabljati katere koli storitve. Če se ti Pogoji uporabe storitev štejejo za ponudbo, je njen sprejem izrecno omejen na te Pogoje uporabe storitev.

Za vse nove funkcije ali orodja, dodana obstoječi trgovini, prav tako veljajo Pogoji storitve. Najnovejšo različico Pogojev uporabe storitev si lahko kadar koli ogledate na tej strani. Pridržujemo si pravico, da posodobimo, spremenimo ali nadomestimo kateri koli del teh Pogojev uporabe storitev z objavo posodobitev in/ali sprememb na naši spletni strani. Vaša odgovornost je, da redno preverjate to stran za spremembe. Vaša nadaljnja uporaba spletnega mesta ali dostop do njega po objavi kakršnih koli sprememb pomeni, da se s temi spremembami strinjate.

ODDELEK 1 - POGOJI ZA SPLETNO TRGOVINO

S strinjanjem s temi pogoji uporabe spletne trgovine izjavljate, da ste polnoletni v državi svojega prebivališča ali da ste polnoletni v državi svojega prebivališča in ste nam dovolili uporabo spletnega mesta za svoje mladoletne vzdrževane osebe.
Naših izdelkov ne smete uporabljati v nezakonite ali nedovoljene namene in pri uporabi storitve ne smete kršiti nobenih zakonov v vaši jurisdikciji (med drugim zakonov o avtorskih pravicah).
Ne smete prenašati nobenih črvov, virusov ali kod uničujoče narave.
Kršitev ali neupoštevanje katerega koli od teh pogojev ima za posledico takojšnjo prekinitev storitve.

ODDELEK 2 - SPLOŠNI POGOJI

Pridržujemo si pravico, da kadar koli zavrnemo storitev kateremu koli uporabniku in