ЗАТВОРЕТЕ

/

Политика за възстановяване на средства

Hvala za nakupovanje na magyarotthon!

Če z nakupom niste popolnoma zadovoljni, smo vam na voljo.

Preklic naročila

Preklic naročila sprejemamo, dokler izdelek ni poslan ali izdelan. Če je vaše naročilo preklicano, vam bomo v celoti povrnili kupnino. Naročila ne moremo preklicati, ko je izdelek že dobavljen.

Vračila (če je primerno)

Sprejemamo vračila izdelkov. Kupci imajo pravico zahtevati vračilo v 14 dneh po prejemu izdelka. Za vračilo denarja mora biti izdelek neuporabljen in v originalni embalaži. Za vračilo je potreben račun ali dokazilo o nakupu. Kupljenega izdelka ne vračajte proizvajalcu. Potrošnikom bodo stroški pošiljanja (vključno z vračilom) zaračunani samo enkrat; potrošniki ne bodo plačali stroškov vračila izdelka. Za vračila ne zaračunavamo manipulativnih stroškov. Za stroške pošiljanja, povezane z vračilom izdelka, je odgovoren uporabnik.

Vračila (če je primerno)

Ko bomo prejeli in pregledali vrnjen izdelek, vas bomo obvestili o njegovem prejemu. Prav tako vas bomo obvestili, ali vračilo sprejemamo ali zavračamo. Če bomo vračilo sprejeli, ga bomo obdelali, znesek pa bo v določenem številu dni samodejno nakazan na vašo kreditno kartico ali prvotni način plačila.

Zamujena ali manjkajoča povračila (če je primerno)

Če vračila še niste prejeli, najprej preverite svoj bančni račun. Nato se obrnite na ponudnika kreditne kartice, saj lahko traja nekaj dni, preden bo vaše vračilo uradno nakazano. Nato se obrnite na svojo banko.

Vračila (če je primerno)

Sprejemamo vračila izdelkov. Kupci imajo pravico vrniti izdelek v 14 dneh po prejemu. Vračajo se lahko samo izdelki, ki niso bili uporabljeni in so v enakem stanju, kot so bili prejeti. Izdelki morajo biti v originalni embalaži. Za vračilo je potreben račun ali dokazilo o nakupu. Izdelka ne smete vrniti proizvajalcu. Strankam se poštnina (vključno s povratkom) zaračuna samo enkrat; za vračilo izdelka ne zaračunavamo pristojbine za skladiščenje. Za vračilo izdelka ne zaračunavamo stroškov ravnanja z izdelkom. Za stroške pošiljanja vrnjenega izdelka je odgovoren uporabnik.

Vračila (če je primerno)

Ko bomo prejeli in pregledali vrnjen izdelek, vas bomo obvestili o vračilu. Prav tako vas bomo obvestili, ali je vračilo odobreno ali zavrnjeno. Če bo vračilo odobreno, bo obdelano in nakazano na vašo kreditno kartico ali prvotni način plačila v določenem številu dni.

Zamujena ali manjkajoča povračila (če je primerno)

Če vračila še niste prejeli, najprej preverite svoj bančni račun. Nato se obrnite na nas